Hvad er på din kredit rapport?

By | juni 24, 2019

Din kredit rapport er en meget vigtig brik i puslespillet i din finansielle billede. Det indeholder en historisk oversigt over dine personlige og finansielle oplysninger, herunder en liste over dine nuværende og tidligere gæld og rettidigheden af dine betalinger. Oplysningerne på din kredit rapport er set på af mange mennesker, herunder långivere, kreditkortselskaber, udlejere, telefon og kabel-selskaber for blot for at nævne nogle få. Disse virksomheder brug din kredit rapport til at evaluere din pålidelighed og kreditværdighed.

At vide hvad der er på din kredit rapport – skulle du med alle disse mennesker? At vide, hvad der er på din kredit rapport kan redde dig fra uventede overraskelser næste gang du ansøge om et lån. Forsikring af nøjagtigheden af din kredit rapport er også meget vigtigt. Alt for ofte folk har fundet fejl på deres kredit-rapport, der ødelægger deres kredit score. Mange gange folk har endda været advaret forsøgt sammenfald tyveri ved at holde øje med deres kredit rapport.

Der er flere muligheder, når det handler om at få en kopi af din kredit rapport. For et gebyr, kan du anmode om en kopi direkte fra kredit-bureauer. Men med så mange gratis ruter, der kan tages, der er virkelig ingen grund til at betale for at modtage en kopi af din kredit rapport. Der er mange virksomheder, der vil give dig en gratis kopi.

Besøg at få en gratis kopi af din kredit rapport og lære mere om administration af kredit og gæld.

Her er hvad du kan forvente at se på din kredit rapport. Der er fire grundlæggende sektioner til betænkningen, som er brudt ned nedenfor:

1. dine personlige oplysninger såsom dit navn, CPR-nummer, fødselsdato, kørekort nummer, adresse og telefonnummer

2. dit kredithistorie, der indeholder en liste over alle åbne og lukkede kreditlinjer herunder det oprindelige beløb på lånet samt den aktuelle saldo på lånet, type af lån (kreditkort, stormagasin kredit, realkredit osv.), status af lånet om Det er aktiv eller lukket, og rettidigheden af dine betalinger

3. en offentlige registre notering, der omfatter enhver skat tilbageholdsret tvangsauktioner, konkurser eller domme gemt

4. en liste over undersøgelser foretaget på din kredit rapport af potentielle långivere, der trækker din kredit rapport når påtænker at udstede dig et lån eller kreditkort.

Hvis du finder fejl på din kredit rapport kan de omstridte og korrigeret. Vær opmærksom på at dette kan tage noget tid. Det er derfor, det er altid anbefales at holde styr på tingene og ved, hvad der er på din kredit rapport. Alert og informeret vil hjælpe med at sikre, at intet sniger sig vej til din kredit rapport.

————————-

Bemærk: Denne artikel kan frit gengives så længe forfatterne bio stk. nederst i denne artikel er medtaget, at artiklen er offentliggjort “som er” (uredigeret) og alle URL er lavet aktive hyperlinks med ingen syntaks ændringer.

2 thoughts on “Hvad er på din kredit rapport?

  1. zortilonrel

    Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful information specially the last part 🙂 I care for such information a lot. I was looking for this certain info for a long time. Thank you and good luck.

    Reply
  2. frolep rotrem

    The core of your writing whilst sounding reasonable at first, did not work very well with me personally after some time. Somewhere within the sentences you actually were able to make me a believer but just for a short while. I still have a problem with your leaps in logic and you would do nicely to fill in those breaks. When you can accomplish that, I would definitely end up being impressed.

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.