Køb nu, og betal senere

By | juli 23, 2022

Selvom du ikke har kontanter til at foretage købet, kan du stadig købe et stort beløb. Der er mange måder, du kan gøre dette på. PayPal tilbyder et køb nu, og betal senere mulighed. Du skal være mindst 18 år gammel, have en PayPal konto og være i stand til at betale for din ordre. Der tilbydes desuden kreditkort. Du kan derefter tilmelde dig ved at udfylde en hurtig ansøgning.

Der er nogle begrænsninger for køb nu og betal senere mulighed. For det første kan shopejeren bede om en kreditrapport. Du skal muligvis også bevise, at din returnering blev behandlet for at modtage en fuld refusion. Men du kan være berettiget til at modtage det, du har brug for med det samme, og stadig have mulighed for at betale senere. Du kan også finde det tiltalende for folk, der ikke har midlerne til at betale det fulde beløb med det samme.

For det tredje har du mulighed for at betale for købet ved hjælp af et kreditkort. Du kan også vælge at betale dit køb over tid med Afterpay. Denne mulighed er tilgængelig både til Android-enheder og iPhones. Denne mulighed tilbyder ikke en unik købsoplevelse. I stedet kan du vælge et køb, der falder inden for dit prisinterval, og derefter foretage betalinger over en periode på op til seks uger. Du kan også betale med Visa hos en forhandler.

Klarna er en populær pay-later og buy now app, som første gang blev lanceret i Sverige tilbage i 2005. Senere blev den gjort tilgængelig i USA. Den største forskel mellem tjenesterne er i betalingsbetingelserne. Betal i 4 giver dig mulighed for at foretage fire rentefrie betalinger hver anden uge. Klarna vil give afkald på rentebetalinger for de første fire betalinger. Du har mulighed for at finansiere det resterende beløb i op til 36 måneder. Mange mennesker finder dette en meget attraktiv mulighed.

Du kan stadig bruge køb-nu og du har mulighed for at få afbetaling her, selvom din kredit ikke er perfekt. Udfyld blot den korte ansøgning. Din ansøgning kan være underlagt en kreditkontrol af udbyderen før godkendelse eller afslag. Udbyderen træffer beslutningen i løbet af få sekunder. BNPL er stadig muligt for dem med dårlig kredit. Ikke alle disse planer vil fungere for folk med dårlig kredit.

Denne proces ligner meget den ved brug af kreditkort. Når du er klar til at foretage et køb, skal du beslutte, om du vil betale senere med et kort eller via en anden betalingsmetode. Du kan også gennemgå fordelene ved hvert kreditkort. Hvert kreditkort har sine fordele og ulemper. Du kan kontakte kundeservice for at finde ud af, om dit kort tilbyder disse fordele. Det er vigtigt at huske, at der ikke er nogen gratis frokost.