At vælge blandt de mange handelsskibe tjenester

By | marts 26, 2019

At kunne tilbyde dine kunder så mange betalingsmuligheder som muligt kan gøre din virksomhed vokse i en stor måde. Ved at give dem mulighed for at betale for merchandise med deres kreditkort, især hvis du er en online virksomhedsejer, du giver dem en lethed og fleksibilitet af shopping, der vil have dem tilbage igen og igen til gøre køb fra dig. Og med populariteten af online shopping højere end det nogensinde har været, krav til at gøre din virksomhed bedre er lige så stor. Langt størstedelen af shoppere foretrækker at betale for deres ordrer med kreditkort, så det giver god forretningsmæssig mening at du vil give denne mulighed til dem. Ved at åbne en købmand konto med en af de mange handelsskibe tjenester til rådighed for virksomhedsejere, dine kunder vil nyde den enkelhed og hastighed for at betale med kreditkort, og du vil se din fortjeneste ryge i vejret.

Købmand servicevirksomheder give merchant regnskaber til virksomhedsejere. En købmand konto giver mulighed for en virksomhed at acceptere kreditkort som en form for betaling fra kunder. En købmand konto er ikke det samme som en bankkonto. Derimod er en købmand tjenesten fungerer for at sikre kreditkortet er kontrolleret, og at midlerne, der overføres fra kunden du din forretning bankkonto. Det plejede at være, at købmand tjenester var kun tilgængelig gennem banker og udbydere til detailhandelen, der var placeret i en fysisk placering, som et indkøbscenter. Men kravene af online shopping har forårsaget mange købmand konto udbydere til at begynde at levere merchant tjenester til online virksomhedsejere. Der er mange online købmand konto udbydere, der tilbyder pålidelige og sikre tjenester især til de handlende, der sælger deres produkter på internettet. Fordi der findes så mange handelsskibe tjenesteudbydere, er det vigtigt at være fortrolig med alle kendetegn for handelsskibe tjenester, især de potentielt høje omkostninger, således at du ikke mister din fortjeneste. Det er også vigtigt at finde en købmand konto udbyderen, der er pålidelig, pålidelige, og tilbyder sikker for dig og dine kunder.

Hvis du åbner en erhvervskonto for din online-forretning, er type af betalingsprocedurer normalt tilbydes af en erhvervskonto service real-time behandling. Real-time behandling er den bedste løsning til online virksomhedsejere, da afgiften fra kundens kreditkort behandles omgående, når en ordre afgives. Kunden modtager en e-mail-meddelelse, at ordren er blevet behandlet og fonden overførsel er godkendt af kreditkort-selskabet efter kontrol og godkendelse af kreditkortet. Du vil se overskuddet fra salget i din bankkonto inden for et par dage.

De potentielle gebyrer sætte dem om til merchant tjenester kan være mange. Da ikke alle af gebyrerne, der er nødvendige, og ikke alle handelsskibe tjenesteydere ændre dem, check rundt med forskellige udbydere, indtil du finder en med rimelige gebyrer og månedlige gebyrer. Nogle af disse gebyrer omfatter et ansøgningsgebyr, et månedligt gebyr for erklæring, en diskonteringssats og gebyr (disse er modregnet med hver salg du gør), et årligt gebyr og en restitutionssats gebyret. Der er også andre diverse gebyrer, at enkelte handelsskibe tjenesteudbydere kan opkræve dig. Der er mange potentielle omkostninger i forbindelse med åbning af en konto hos en købmand tjenesteudbyder. Prøv at sammenligne tjenester, før du foretager en beslutning. Det er også en god idé at forsøge at anslå de månedlige udgifter ved hjælp af din aktuelle salgstal til projektudgifter.

Dit forhold til din købmand tjenesteyderen skal vare varigheden af din virksomhed, hvis det er muligt. Du bør stole din udbyder implicit. Købmand tjenesteudbyderen skal tilbyde hurtig og sikker behandling af dit kreditkort salg, og de bør tilbyde ekstra ydelser du kan tilbyde dine kunder endnu flere betalingsmuligheder. Ikke alene skal de acceptere flere typer af kreditkort (Visa, Mastercard, Discover, American Express, blandt andre), men de bør også give dine kunder med ekstra betalingsalternativer, som PayPal. Købmand tjenesteudbyderen skal have et godt ry for at have fremragende service og pålidelighed, samt at have et navn til gode kunderelationer. De skal være udstyret til at håndtere eventuelle spørgsmål eller problemer, diskret og hurtigt. Merchant services udbyder du vælger at gøre et forhold kan gøre eller bryde din virksomhed mellem sine gebyrer og service. Kontroller, at du vide fakta om merchant services og udbyderne, så du ikke mister din drøm om at blive en succesrig virksomhedsejer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.