Job Interview forberedelse – hvad arbejdsgiverne søger

By | april 30, 2019

Når en arbejdsgiver beslutter at gennemføre et interview med dig, er der visse ting, de er på udkig efter fra dig. Naturligvis, du er tilbøjelige til at fokusere på disse ting under et interview, men du skal huske alle tips i denne manual, fordi efter disse tips er hvad gonna gøre arbejdsgiverne ser alle disse ting i dig.
Da alle ønsker at have et ben, når det kommer til en samtale, syntes det naturligt at være hensigtsmæssigt at lade dig ind på hvad arbejdsgiverne er at evaluere dig under et interview. Så er her listen.
Din begejstring: Arbejdsgiverne ønsker at vide, at du er villig og ivrige efter at blive en del af deres virksomhed. At være fuldt lager med viden om virksomheden er en sikker brand måde at vise din entusiasme.
Din evne til at tale tydeligt: Hvis du nærmer dig et interview mumler og taler slang, en potentiel arbejdsgiver ikke vil se dig som en professionel.
Viser dine samarbejdsevner: du skal vise et eksempel på din evne til at arbejde som et team under din samtale.
Lederegenskaber: du skal vise dine lederevner ved at nærme sig din samtale med en offensiv tog tankegang.
Problemløsning evne: arbejdsgivere skal vide, at du kan håndtere dig selv, når et problem ankommer.
Relaterede erhvervserfaring: du absolut ønsker at vise, at du har nogle erfaringer på området allerede, så arbejdsgiveren ved, at du ikke bliver overvældet.
Fællesskabets deltagelse: arbejdsgivere elsker at se, at du har gjort frivilligt arbejde. Det viser, at du tager stolthed i dit community og en vilje til at være en holdspiller.
Virksomhedens viden: igen, det hedder, at arbejdsgiverne gerne se at du har gjort din forskning om deres virksomhed. Det viser, at din interesse i at arbejde for dem oprigtig.
Fleksibilitet: Arbejdsgivere ønsker at vide, at du er i stand til at gå med strømmen. Det viser sig, at de kan stole på dig senere.
Ambitioner og Motivation: ambitiøse mennesker er generelt motiverede nok til at gøre store forbedringer i virksomheden, som de arbejder sig vej op ad stigen. Ambition betyder normalt flere penge til selskabet.
Folk kompetencer: din evne til at komme sammen med andre er meget vigtigt, at en arbejdsgiver. De skal vide, at du plejer pjuske nogen fjer, når du er ansat.
Professionelt udseende: ingen ønsker en slob arbejder på deres kontor. Være sikker på at klæde sig passende for det job, du søger.
Evne hen til Multitask: Dette er ved at blive en meget nødvendig færdighed på arbejdspladsen. De fleste dage, vil du være forpligtet til at multitaske. Selv hvis du ikke er, skal arbejdsgiverne vide, at du kan gøre det uden at flippe ud på dem.
Computer lethed: disse dage, bare om enhver virksomhed i verden kører på computere. Evnen til at arbejde en computer med mindst minimal mængde af lethed er vigtigt. Det er bedst at holde et ben på de mest almindelige software som MS Office, Quark Express, og Linux.
Pålidelighed: Arbejdsgiverne ønsker pålidelig og pålidelige folk til at arbejde for dem. Din evne til at ankomme til tiden er et godt sted at starte når de forsøger at bevise, at du besidder denne kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.